MORBIDNO! Luna žrtva nasilja u porodici: Očuh me je se*sualno zlostavljao, Anabela sve zna, a ćuti!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

09.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani iznela je u "Zadruzi 3" ozbiljne optužbe na račun očuha Andreja Atijasa da ju je seksualno uznemiravao, a šokirala je činjenica da je sve to znala i Anabela Atijas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna

Naime, tokom svađe sa majkom u rijalitiju Đoganijevoj se, čini se, omaklo priznanje da je Atijas pipkao, a kako se brzo zaustavila i ugrizla za jezik, svi su ovo protumačili na najgori i najmorbidniji mogući način. Ona je objasnila šta se dešavalo između nje i Andreja nakon što joj je majka prebacila da ne treba da se meša u njen brak nazivajući ga svetim.

- Taj tvoj Andrej me je pipkao i molio. O kom ti braku uopšte pričaš. A ti sve znaš, a ćutiš - rekla je Luna, nakon čega je Anabela hitro promenila temu i tako sprečila da ćerka iznese još prljavih detalja o očuhu, pa je ostala sumnja da jeste bilo baš tako kako je zvučalo.

 Jasmina Skender: Andrej je opasan, morbidan i bez ikakvih moralnih granica

Nakon ovog saznanja, oglasila se i bivša Atijasova žena Jasmina Skender, te otkrila da veruje Luni, kao i da je Andrej spreman na tako nedolično ponašanje.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

Sada počinju da padaju maske, nemam potrebu da išta više objašnjavam, kao što sam radila pre. Sve je sada jasno. Malo me je blam što uopšte imam veze s takvom pričom i tim ljudima. Andrej je jako opasan. On uopšte ne razmišlja o posledicama, onim koje on može da snosi zbog nekog zlodela, a i neko drugi ni kriv ni dužan. Dečko je monstrum. Ja, eto, opet čekam da vreme odradi svoje i da bez laži i podvaljivanja se sazna, bog uvek sve to poslaže kako treba. Andrej je opasan, morbidan i bez ikakvih moralnih granica. To za šta ga je Luna optužila desilo se verovatno. Ne mogu da zamislim da se tako nešto dogodi ikom, pa eto i njoj. Treba ih pitati i ne treba stati dok istina ne izađe na videlo. Anabela ga podržava u stvarima koje nisu ispravne. Ona ga najviše hrani u toj bolesti - rekla je Jasmina za Svet.
Podsećanja radi, Andrej je često na Instagramu stavljao srca i nedolične komentare na Lunine fotografije, ali niko mu to nije zamerao iako su se mnogi Lunini pratioci pitali zbog čega se tako odnosi prema njoj, te da u tim njegovim komentarima nema nimalo očinske figure.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tetka Nađa strahuje za Ninu, koja ima samo 15 godina


Sestra Gagija Đoganija Nađa Đogani uplašena je za bratanicu Ninu Đogani, koju je Anabela ostavila na milost i nemilost Andreju Atijasu kada je otišla u rijaliti.
- Ne bih volela da komentarišem stvari za koje nisam ubeđena da su potpuno istinite. Andreja sam videla nekoliko puta u životu i tada se ponašao normalno, pa ne bih mogla da tvrdim da li je istinito to što je Luna rekla. Međutim, poznajući bratanicu, verujem da ne bi lagala o takvim stvarima. Kada je Anabela to izgovorila, Luna je zaćutala i više ništa nije želela da priča na temu braka ili ćerkine veze. Sveto mi je bilo veoma sumnjivo. Iskreno, veoma sam zabrinuta. Ako je sve to istina, šta se onda dešava sa malom Ninom, koja ima samo 15 godina i živi sa njim. Strah me je za nju, pokušala sam da je dobijem nekoliko puta da vidim kako je, sa kim je i šta radi, ali mi se nije javljala. Znate, da je sve bilo savršeno u Anabelinom braku, ona se nikada ne bi razvela i ne bi ostavila Andreja. Ko zna šta se tu sve dešavalo u prošlosti, najbolje bi bilo da se sam oglasi i kaže šta ima, to su veoma osetljive i delikatne stvari - ispričala je Nađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uroš

09.05.2020 17:51

A Luna ga kao nije izazivala?

Odgovori 13 0
Dera

09.05.2020 18:27

Luna godinama pričala da joj je očuh dobar. Kada mala deca zaspu ona sa Anabelom i očuhom zapale gudru pa se dugo u noć smeju i na kraju i oni zaspu zajedno.

Odgovori 12 0