UPROPASTI SE! STANIJA PODIGLA BURU ZBOG POSLEDNJE PLASTIČNE OPERACIJE: Usudila se na ozbiljnu promenu, ovako sada izgleda!

Autor:

Zadruga

05.05.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izgledom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević

Nekad u prvi plan stavi svoju zadnjicu, nekada bujnu kosu, ali ovog puta svi komentarišu njene oči.

Naime, mnogi na društvenoj mreži „Tviter“ tvrde kako je Stanija zatezala kapke ili kako bi se po novoj modi reklo radila „mačije oči“.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija nekada i sada

Tviteraši su Staniju potkačili u nekoliko navrata: „Stanija zategla kapke“, „Upropasti se“, „Meni se čini da je preterala sa hijaluronom“, bili su neki od komentara ispod Dobrojevićeve fotografije.

Ako je to zaista istina, ona onda nije jedina koja je to uradila. Ana Korać je jednom prilikom izjavila kako je radila „mačije oči“, a onda su se i druge starlete usudile na takvu promenu.

Na jednoj stranici poznatog plastičnog hirurga, cena ovakvog tretmana koja podrazumeva lifting i zakošenje oka i obrva iznosi 3.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danko

06.05.2020 11:47

Prosla je kao Jami, lici na svinjce.

Veronika Star

12.05.2020 08:44

Potpuno se unakazila. Ona je imala inace veoma prostu fizionomiju koja nije bila ruzna, ali ta fizijonomija ne podnosi "mackaste oci" a jos manje ovoliko ne znam ni ja cega, tako da sada lici na prase, a ako nastavi i dalje, licice na svinju. Uzas sta zene rade od sebe