NABIJA SE KO LUDA! ŠOK - VIDEO JELENE KRUNIĆ: Uzdiše i samozadovoljava se veštačkim penisom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je snimak rijaliti-zvezde Jelene Krunić kako se samozadovoljava plastičnim dildom. Iako se na neko vreme povukla u ilegalu i uživa u rodnom gradu Čačku sa mamom Zorkom, rani radovi ove igračice isplivali su na videlo.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jelena Krunić

Rijaliti je došao u posed eksplicitnog video-klipa na kom se Krunićeva igra sa plastičnim penisom. Na video-klipu se vidi i njena faca, kao i sve tetovaže i pirsinzi, koje ima po telu, pa je apsolutno sigurno da je ona na snimku.

RepublikaFoto: Printscreen

Jelena se prvo igra sa dildom, udara se njim po zadnjici, a onda kreće da se samozadovoljava i stavlja ga u vaginu. Čuju se i uzdasi, pa se stiče utisak da je bivša učesnica "Zadruge" i te kako uživala u ovom činu.

Čuju se i uzdasi, pa se stiče utisak da je bivša učesnica "Zadruge" i te kako uživala u ovom činu

RepublikaFoto: Printscreen

Pretpostavlja se da je Jelena video snimila da bi ga poslala tadašnjem partneru, a postoji šansa da je snimke prodavala za novac.

Snimak možete pogledati OVDE.

Foto: Printscreen

Jelena bila domino-dama!

Jelena Krunić svojevremeno je priznala da je naplaćivala to što je maltretirala muškarce za novac. Naime, ona je bila domino-dama koja je pljuvala, gazila, šamarala i štiklama bušila kožu muškaraca koji sebe nazivaju mazohistima.

- Domino-dama je žena koja je apsolutno dominantna nad svojim robovima. Ja sam u tom slučaju sadista, a rob je mazohista, koji trpi bol, a za to plaćaju po nekoliko stotina evra. Postoje robovi koji vole da se šamaraju, da se pljuju ili žele samo da im pošaljem gaćice ili čarape. Nemojte se zanositi filmom "Pedeset nijansi siva", to je blaga verzija. Robovi su mi tražili da im gasim pikavce u usta, da ih šetam kao pse po kući. Mnogi od njih su na visokim funkcijama i žele da padnu nisko - bila je iskrena Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading