Stvara mi pritisak, nije mi dobro: Luna priznala da se plaši Marka!

Autor:

Zadruga

03.05.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani želela je da joj Zorica Marković ovog popondeva gleda u šolju, zbog čega je popila prvi put kafu u životu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

Luna je i ovom prilikom bila u suzama zbog Marka Miljkovića, a onda je istakla i da se uvek plašila da će je Miljković ostaviti, što se na kraju i desilo.

- Jao! Gospode Bože! Karambol - rekla je Zorica.

- Ima li šta dobro? - upitala je Luna.

- Ima! Ti sebi nećeš dovoditi više u ono stanje, tenzija, histerija... Nećeš to sebi dozvoliti. Ti sada to što si razmišljala, gde god da si bila, mozak ti je bo rascepljen na hiljadu strana - dodala je Zorica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

- Jeste... Razmišljam o jednom, trećem, četvrtom - rekla je Luna.

- Ti jesi rekla da ćeš sada biti drugačija, želiš da se promeniš, ali ćeš to jako teško da ostvariš, jer te j*bu emocije. Možeš da se odupireš koliko god želiš. Koliko god da glumiš, on te jako dobro poznaje. Neverovatno koliko te poznaje. Na silu se smeje - pričala je Zorica.

- Ja ne bih pričala o tome da me neko nije pitao. Ja ne mogu da se pomirim da neko tako nakon tri meseca... Ja sam zaslužila ovo! Sve smo prošli napolju, milion pritisaka, ljudi... Mesec dana se nismo videli, emocije se nisu promenile ni trunku. Ima puno pravo da me ne pogleda, nego je meni to što sam ja njega povredila. Ja sam i uprvoj sezoni htela, ali on nije hteo, okej, shvato da voli svoju ženu i bilo mi je lakše, jer nije bilo sve do mene. Ovo je je do mene, ja sam sj*bala! - govorila je Luna kroz suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Luna, nema plakanja... Pobeđuj sebe! - rekla je Zorica.

- Kada mi se javio 14. ja sam bila u šoku i od tog šoka i straha, kako da mu kažem? Uvek je bilo: "Ako uradiš ovo, raskinućemo". Stalno sam se plašila da ako nešto uradim, da će da me ostavi. Razmišljala sam da li da mu kažem i šta ako me ostavi... I istina je došla na videlo. Ja sam ovo zaslužila, karma je k*čka, nemoj da lažeš! Meni u malom mozgu nije da na njega ostavim - nastavila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

04.05.2020 06:28

Da se Luna plašila Marka ne bi menjala muškarce kao čarape, a da to Marko ne zna, niti će ikada saznati. Njena majka pričala o crvenom fenjeru.

Odgovori 11 0
Panta

04.05.2020 06:40

Luna priznala da se plaši Marka pa ga zato varala sa drugim muškićima.

Odgovori 10 0