(VIDEO) VIDIM JA SMRDI, VRIŠTALA SAM KOLIKO JE BOLELO: Matora je NEVINOST izgubila sa muškarcem, a sada je otkrila sve do detalja!

Autor:

Zadruga

03.05.2020

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora ispričala je sve o svom prvom s*kualnom iskustvu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Da situacija bude još zanimljivija Luna Đogani, koja je imala priliku da se ljubi sa Matorom, gutala ju je pogledima.

- Pa nije isto. Prvo, kako sam izgubila nevinost, bilo je sa muškarcem. Jednom mom prijatelju je došao sestrić iz Kanade, mi smo se razvalili, meni se išlo u WC, ima tu gde držimo barske stolove... Preskočim separe i obavim radnju. Padala je neka sitna kišica i ja da preskočim i upadnem u vodu. Onaj mulj smrdi, ja izađem, nastavim da pijem i prilazi mi dečko i tu se smuvamo. Odem ja na more, ja na moru sa 8 drugarica, ne zna se koja je lepša od koje. Ja i dalje nevina, samo pipanje, ništa s*ks i ja njemu kažem da hoću da izađem sa drugaricama. Ja se vraćam iz izlaska, ono sveće, večera... Vrištala sam jao da brata ženim koliko je bolelo, ali mi je bilo lepo. To je moja prva ljubav, zove se Nikola - rekla je Matora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading