(FOTO) OVO SU UČESNICI "ZADRUGE 4": Procurile informacije, a među njima najveća ZVEZDA rijalitija!

Autor:

Zadruga

01.05.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić uživa u izolaciji, a veliki deo slobodnog vremena provodi na društvenim mrežama. Kulićeva je tokom večeri održala lajv, pevala je i odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ, Promo foto

Region bruji o odnosu Lune Đogani i Kristine Kije Kockar, a Kulićevu su upitali da bira između jedne od njih dve, a ona je odabrala Kockarevu uz obrazloženje da joj je žao kako joj je Đoganijeva upropastila brak. 

RepublikaFoto: e-stock
Miljana Kulić

- Luna ili Kija? - Kija. Luna nije loš čovek, ali nije trebalo to Kiji da uradi. Karma je k*čka, zato se i razbolela, ali žao mi je kada gledam njene nervne slomove. Žao mi je i nje i Anabele - pričala je Kulićeva.

Kulićeva je takođe istakla i da se čuje sa bivšim zadrugarima, među kojima je i Miki Đuričić, pa je priznala svojim fanovima da će on biti jedan od učesnika "Zadruge 4". Osim njega, Kulićeva ima informaciju i da će deo rijaliti programa u narednoj sezoni biti i Kristijan Golubović. 

RepublikaFoto: E-stock/D. STANOJEVIĆ
Miki Đuričić

Ni to nije sve, Miljana je na svom Instagram nalogu potvrdila i svoj ulazak u narednu sezonu "Zadruge", i priznala da se nada pobedi. 

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading