(VIDEO) RAJ NA SELU: Pčelar iz Kupinova otvorio vrata svog doma, pogledajte kako sve izgleda!

Autor:

Zadruga

29.04.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je sinoć, u okviru svoje emisije "Amidži šou" pustio prilog koji je uradio sa Mikijem Đuričićem. Ovaj bivši zadrugar već godinu dana nije napustio svoju rodnu kuću u Kupinovu, gde održava svoju kaznu u kućnom pritvoru zbog toga što je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić u drugoj sezoni "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

Miki je u međuvremenu počeo da se bavi akvaristikom, pa je tako Ognjenu pokazao svoje ribice, ali i kolekciju ploča i svega što se nalazi u njegovoj kući.

On je pokazao i traktor njegovog oca Mirka, koji ima prikolicu napred, umesto pozadi, kako je to inače slučaj. Mirko je i pred kamerama govorio o svom sinu.

- Sve mu je dobro, samo da on ode jedared, da se ja odmorim, da odem u šumu. Da ga ne ostavim samog, žao mi ga, on kad ode, ja ne mislim o njemu. Kerovi će se služiti sami, oni znaju - rekao je Mirko.

Iako imaju novog psa Kana, posebno mesto i dalje zauzima Žuta, koju gledaoci Zadruge veoma dobro znaju i obožavaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kovač

30.04.2020 10:23

Samo nemojte tog nasilnika dovoditi na TV ekrane. Neka živi u svom raju.