(VIDEO) ANABELA JE NAGOVARA, POJAVIO SE SNIMAK CELOG RAZGOVORA: Luna plače i povraća, evo šta joj majka radi za to vreme!

Autor:

Zadruga

29.04.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani poverila se svojoj mami Anabeli Atijas da želi da proda stan koji je kupila od novca zarađenog u "Zadruzi 2", a Anabela je pokušala da je odgovori od te ideje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je već dva dana utučena zbog svađe sa Markom Miljkovićem, a budući da je ovonedeljni vođa Lepi Mića postavio nju i Anabelu da budu potrčci, majka i ćerka ovih dana mnogo vremena provode zajedno.

Njih dve su uspele da izglade odnose, a Anabela je pokušala da uteši i posavetuje ćerku, te da je odgovori od prodaje nekretnine.

- Ja nemam ništa od toga, ali ja samo hoću da imaš svoj krov. To je nekretnina koja raste, na mestu od kog nema boljeg. To je tvoje, ti si to krvlju zaradila - govorila je Anabela Luni.

- Moraš da radiš na sebi, da bi bila i dobra ćerka i dobra devojka i dobra drugarica. Ja sam negde došla i da te opravdam... Znaš kako si izgledala. Mnogo te volim - savetovala je anabela ćerku.

- I ja tebe, rekla si mi da si me gledala dok spavam. Ja sam tvoja ćerka, kakva god da sam, ja sam tu, samo se izgubim ponekad - govorila je Luna, dok je grlila majku.

- Samo da znaš jednu stvar, nikada se neću radovati tvojoj nesreći - poručila je Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading