PRVI PUT NA MALIM EKRANIMA: Miki Đuričić OBELODANIO sve o svom detetu, pa progovorio o razgovoru koji je imao sa Suzanom Perović!

Autor:

Zadruga

29.04.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova i rijaliti učesnik, koji je u kućnom pritvoru jer je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, otkrio je da će u avgustu postati otac.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki Đuričić

- Istina je da u avgustu postajem otac. I dobiću devojčicu - rekao je ponosno budući tata, ali više nije želeo da komentariše o svom privatnom životu. 

- To je sve što ću reći, žena je normalna i ne želi da se javno eksponira. Ako ja moram da pravim budalu od sebe, ona ne mora - rekao je Mik u Amidži šou, a na pitanje kada se ženi i da li se ženi nije hteo odgovori jer se tako dogovorio sa ženom s kojom ćeka dete. 

Đuričić je rekao i da je zaslužio kaznu koju izdržava, kao i da se čuo sa Suzanom, da su izgladili odnose, ali da se nije viđao sa njom kako se pisalo. Nadeždi Biljić, s kojom je Đuričić bio i veren, čestitao je na detetu koje je dobila sa Tomom. 

- Nije istina da sam se video sa Suzanom, čuli se jesmo. Ona je dobila unuče, vodi svoj život, ja svoj. Sa Nadeždom se nisam čuo, ali njoj i Tomi želim sve najbolje - rekao je Đuričić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

29.04.2020 17:32

Neka on živi u svom raju. Samo ga sklonite sa ekrana.

Odgovori 11 0