(FOTO) STIGAO NA IMANJE: U Zadruzi je bio pretučen, a sada unosi nešto JAKO BITNO, očekuje se stampedo!

Autor:

Zadruga

28.04.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklih dana, Iva Grgurić je bila u strahu da njeni prijatelji neće uspeti da joj organizuju rođendan u rijalitiju "Zadruga 3" zbog toga što je na snazi vanredno stanje. Međutim, ona više nema razloga da bude uplašena.

RepublikaFoto: Promo foto

Ivin prijatelj Dino Subašić obavestio je njene fanove na Instagramu da je uspeo da dostavi pakete sa posluženjem i poklonima na imanje u Šimanovcima.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

Grgurićeva rođendan slavi 1. maja, a strahovala je zbog organizacije žurke jer će od 30. aprila na snazi biti policijski čas koji će trajati do 5 ujutro 4. maja.

Ivini prijatelji su se potrudili da na vreme sve dostave u produkciju, kako bi njihova miljenica mogla da proslavi svoj rođendan na imanju.

Foto: instagram.com/printscreen
Sve spremno za Ivin rođendan

Da podsetimo, Subašić je ušao u "Zadrugu 3" za Novu godinu kada je Veliki šef organizovao druženje učesnika sa najbližim osobama. Tada se desio incident kada se Dino potukao sa Vladimirom Tomovićem nakon vređanja na nacionalnoj osnovi. On se potom požalio da je primio nekoliko udaraca, kao i da mu je Vlada rasekao usnu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading