ZORANINA MAJKA OTVORENO: Tek sad smo počeli da živimo normalno!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

13.10.2017

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentna i borbena "Pinkova zvezda" ostavila je utisak svojim stavom u rijalitiju Zadruga, a izgleda je upravo to nasledila od svoje majke Žakline koja se kao lavica bori kroz život da sama odgaji petoro dece.

RepublikaFoto: instagram.com/zorana_stefanov
Zorana Stefanov

- Zorana od svoje šeste godine nema kontakt sa svojim ocem. Jednostavno deca su rekla da on ne postoji više i to je to - bila je iskrena Žaklina.

RepublikaFoto: instagram.com/zorana_stefanov
Žaklina, majka Zorane Stefanov

- Deca i ja smo ostali sami, tako da sam ih ja sama odgajila. To je ono sto Zorana kaže, jednog momenta je u emisiji rekla, "nemamo mi svi uslove da živimo ovako, daj čuvajte ono što nam je sad ponuđeno, navikavajte se na lep život''. U principu ja mogu da kažem da smo mi tek sad počeli da stajemo na noge, ove dve ćerkice su u Nemačkoj i dobro napreduju - kaže ona i dodaje:

- Ja radim već nekoliko godina, ali dok su bili mali to je bilo menjanje poslova, sama sam ih odgajila i Zorana odlično zna šta znači biti princeza ali biti i prosjak. I mi to ne krijemo, ja sam ponosna na to. Mislim da su zato moja deca bas takva kakva su. Ja bukvalno sve sa osmehom prihvatam, znam koliko ih volim i šta sve mogu da uradim za njih - završila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading