(VIDEO) BANE ČOLAK POTPUNO PRSO: Iz Zadruge pozdravlja NEZAČETO DETE sa Ivanom Krunić!

Autor:

Zadruga

28.04.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak u emisiji "Pretres nedelje" saznao je da njegova bivša devojka Ivana Krunić strahuje da će je on proganjati kada napusti rijaliti, jer je pozdravljao dečaka Vuka, kako su Bane i ona želeli da nazovu dete koje su planirali zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane sa Ivanom

- Znam zašto se to spominje, to je moj mali komšija. Ivana i ja smo često pričali da bismo voleli da imamo sina i da se zove Vuk. To je dete moje sestre, sve možete da proverite - pravdao se Bane.

Ivana je izjavila da joj se ukočila vilica, kada si ti to izjavljivao, protumačila je da ćeš ti nju da proganjaš - govorio je voditelj Milan Milošević.

- Kao prvo, ja sam želeo da nam se sin zove Strahinja, ona je želela da se zove Vuk. Ne znam šta ona sada izmišlja. Neka uživa sa porodicom, sa bivšim momkom ako se pomirila. To dete sam ja čuvao kada je bio mali, imate na mom Instagramu slike. Ja tu ženu i dalje volim, stalno razmišljam o njoj, patim za njom, ne želim da mi izletni nešto, da kažem nešto loše o njoj - objašnjavao je Čolak.

Bane je večeras saznao da je njegova bivša devojka pod ozbiljnom prismotrom lekara, jer veruju da ju je Čolak manipulacijom ubedio da se zaljubi u njega.

Detaljnije kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading