(VIDEO) OVO ĆE BITI NAJVEĆI ŠOU NA BALKANU: Miljana Kulić PRAVI KONCERT u BEOGRADSKOJ ARENI!

Autor:

Zadruga

27.04.2020

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nedavno je raskinula sa rijaliti dečkom Lazarom Čolićem Zolom, optuživši ga da ga je zatekla kako ušmrkava kokain u njenom domu u Nišu, zbog čega ga je isterala.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana Kulić

Miksi se sinoć uključila uživo na Instagramu često je ponavljala psihološke mantre, da treba stalno verovati u sebe, poštovati se i voleti se, ne bi li i deca potom isto osetila. Kao da je bila na nekoj sesiji kod psihologa koju je potom prepričavala.

- Radite ono što volite i što vas ispunjava. Živite za trenutak, jer trenutak i vreme se nikada ne može vratiti. Ako ne volite i poštujete sebe, neće vas ni drugi poštovati i voleti. Zato uvek ispred svih stavite sebe, pa vaše dete (kad ste vi ispunjeni biće i ono), pa sve ostale - poručila je Miljana, a potom je zapevala napominjući da će u budućnosti održati koncert:

- Verujte, Miksi će za tri godine održati koncert u Beogradskoj areni. Prvo ću krenuti sa nastupima... Jer ja to mogu, ja to želim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vjera

27.04.2020 15:13

Komendija.

Odgovori 10 0