(VIDEO) MRAČNA TAJNA ZADRUGARKE: Otac je se odrekao, završila u popravnom domu, maltretirana i batinjana?!

Autor:

Zadruga

25.04.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je nastavljena emisija "Gledanje video klipova", pa se Milan Milošević ponovo iz studija uključio u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima gledao videe i komentarisao. Sledeći video je bio za Erminu Pašović, tačnije o njenoj prošlosti, te o temi koja je za nju bolna, da ju je otac ostavio.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ermina Pašović

Erminu je navodno otac maltretirao sa 9 godina, te je se odrekao, a ona završila u domu. Nakon video klipa, Ermina je bila u šoku, iako je pre nekoliko meseci već pričala sa Gagijem na tu temu.

- Nemam komentar i tačka - rekla je ona.

- Tebe se otac odrekao, a ti nećeš da pričaš istinu - rekao je voditelj.

- Ne želim da pričam - rekla je Ermina.

- A zato hoćeš da Luna puca na svoju majku? Stići će te karma - dobacila je Anabela.

- Ne moram ništa da pričam o sebi. Svesna sam bila čim sam ušla ovde da će moj otac mene da se odrekne. On je moj otac i ja njega volim - pričala je Pašovićeva kroz suze.

- Tebe se otac odrekao kada si pobegla sa dečkom, sa kojim imaš dete - rekao je voditelj Milan Milošević.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Istina je da sam bila u domu, to da me se tad otac odrekao nije istina. Ja sam se sa 18 godina udala, pobegla sam od kuće, za svoj propali brak sam krivila svog oca. U popravnom domu nisam nikad bila - rekla je Ermina.

- Ona je rekla da je otac maltretirao i nju i njenu majku. Pitao sam je šta je strašno uradila da završi u zatvoru za maloletnike, ona je rekla da to nije nego da je bila u domu zato što ju je država oduzela od porodice. Prethodno mi je pričala o batinjanju... Nije ona kriva ako ju je neko u 9 godina isprebijao na život i smrt, ali ona je rekla da to ne bi rekla ovde jer voli svog oca i ispeglala je odnos sa njim - otkrio je Đedović.

- Upućen sam ali neću pričati. Ja samo znam da nije tačno da se neko nje odrekao. Mi smo letos bili u Sarajevu, ima normalan odnos sa ocem. Šta je bilo u prošlosti ne znam ali se nije odrekao nje. Nije bila u popravnom domu - rekao je Čolak.

Nakon što je Lepi Mića ustao da komentariše, Ermina je počela da plače i besni, a Gagi Đogani je ustao da je brani.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading