GRMEĆE ZADRUGA! SVAŠTA ĆU JOJ REĆI KADA DOBIJEM POZIV: Majin otac se sprema da napravi HAOS zbog ćerke!

Autor: Srbija danas

Zadruga

24.04.2020

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se stalno nalazi na meti komentara gledalaca rijalitija "Zadruga", od kako je ušla u novu sezonu ovog rijalitija.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Taki i Maja

Ona je stalno uzrok konflikata, pogotovo od kada je počela intezivno da se druži sa košarkašem Markom Janjuševićem koji je u bračnoj zajednici, pa zadrugari tvrde da su njih dvoje u tajnoj ljubavnoj vezi. Pored toga, Maju zadrugarke, što bivše, što aktuelne, veoma često optužuju da krade stvari a onda ih skriva, a jedna od njih je Ana Korać koja tvrdi da joj je ukrala minđuše i cipele, zatim su aktuelni bili klipovi da Marinkovićeva nosi Luninu trenerku, zatim jaknu Mirka Gavrića itd.

Najskoriji sukob se dogodio između Maje i Mione Jovanović i Mime Živković, koje su se do skora prisno družile sa Marinkovićevom, e im se poveravala, a Miona je rešila da progovori o Majinim tajnama, što je razbesnelo Majinog tatu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Jeftine vašarske pevaljke hoće opstanak preko Maje! Prvo su glumile l*zbo par, pa kada im nije prošlo, onda je Pukovac postala proročica, a žalosna sova iz Kragujevca je odvela u hotel starijeg oženjenog čoveka sa dvoje dece i postavila ga za omiljenog! Ona se posvađala sa Mićom oko plena, jer ne da Mići da je mazi i pipka i obećava izlaske posle Zadruge! Na kraju, što se tiče njihovog poštenja, Iva je izjavila da su kozmetiku pokrale od Dalile... Toliko o pevaljkama sa dve kese garderobe sa pijace u Boleču! - bio je surov i besan Majin tata.

- Dok ih je Maja oblačila od glave do pete, onda im je valjala, a sada im je najgora! I ne treba da im daje ništa, to puno košta za devojke kao što su one! - zaključio je Taki, koji jedva čeka da dobije poziv sa ćerkom, jer ima svašta da joj kaže, a on najavljuje da će grmeti Zadruga kada do toga dođe!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

25.04.2020 09:20

Bolje da se njen otac suzdrzi od "haosa" i odbrane svoje cerkice, jer ce se samo jos vise obrukati i izblamirati. Izrazito nesimpaticna i ruzna devojka! Samo mladost i telo i gomila sminke iNista vise! Oduvek je bilo onih kojima je to dovoljno ... Mika Antic je rekao: "I zmija je lepa kad je mlada"!