(FOTO) STANIJA NEPREPOZNATLJIVA NAKON NOVIH OPERACIJA: Ovo je spisak svih starletinih zahvata?!

Autor: Alo

Zadruga

22.04.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević sinoć je pokazala sveže zahvate koje je odradila na svome licu u periodu kada je bila u Americi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Dobrojević sinoć kod Ognjena Amidžića

Bivša zadrugarka bila je gošća kod Ognjena Amidžića gde se pojavila posle dužeg vremena. Ona je svojim fizičkim izgledom uspela da zaprepasti sve koji su gledali emisiju.

Naime, Stanija je po svemu sudeći imala dodatne intervencije na licu, pa ako uporedimo fotografija iz 2019. kada je poslednji put bila u ovoj emisiji, i ove od sinoć, starleta skoro da ne liči na sebe. Odmah su usledili komentari gledalaca kako je Stanija promenila lični opis.

Ista stvar desila se pre godinu dana kada je Stanija Dobrojević ušla je u "Zadrugu 2", ni tada mnogi nisu mogli da je prepoznaju. Iako nikada do sada nije krila koje je korekcije imala na licu i telu, najpoznatija starleta izgleda je odlučila da ćuti o svojim operacijama koje je imala u poslednje vreme ali one su i te kako vidljive golim okom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija Dobrojević

Sudeći po broju estetskih zahvata može se zaključiti da je Stanija uložila ogroman novac u svoj remont što je itekao kako primetno.

Iznosi su izneti u evrima:

Nos - 2.000
Usne - Uvećanje usana sopstvenim masnim tkivom 400-600 
Zubi - fasete 5000
Kapci - 600 do 1000
Grudi - 3000 do 4000
Guza - od 2000
Nadogradnja - 600

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading