Spekulisalo se da je Milica Mitrović tetka zvezde "Zadruge": Procurili ozbiljni dokazi, nakon ovoga će svima sve biti mnogo jasnije!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

20.04.2020

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci i fanovi rijalitija "Zadruga" na društvenim mrežama često dovode u rođačke veze neke učesnice rijalitija sa vlasnikom televizije "Pink" Željkom Mitrovićem ili sa njegovom suprugom Milicom Mitrović.

RepublikaFoto: instagram.com/milica.mitrovic.pink
Milica i Željko Mitrović

Među poslednjim slučajevima je i da je Jeleni Pešić tetka Milica Mitrović i da one zapravo imaju isto prezime jer je Milici navodno devojačko prezime Pešić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Pešić

Međutim, ta informaicja je netačna. Milici Mitrović devojačko prezime nije Pešić, već Pašić, i to je dobro poznato gledaocima koji su u ranim "devedesetim" godinama gledali "Treći kanal", gde je Milica radila nekada kao novinarka i voditeljka.

Inače, ovo nije prvi slučaj da Milicu povezuju po rođačkoj liniji sa nekim učesnicima rijalitija. Ranije se govorkalo da je i Tamari Đurić supruga Željka Mitrovića tetka. A i ta, kao i ova spekulacija, nije bila tačna.

U sledećem videu možete pogledati kako je Milica Mitrović nekada izgledala:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

20.04.2020 19:50

Njena tetka radi u Produkciji. Bar tako je pričala danas u telefonskom razgovoru.

Odgovori 10 2