Ovo niko nije očekivao: Davidova mama, Biljana Dragojević progovorila o trudnoći Aleksandre Subotić!

Autor:

Zadruga

17.04.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana o Dalili i Aleksandri Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Biljana Dragojević

Biljana Dragojević otvorila je dušu i iznela svoje iskreno mišljenje o svim snajkama do sada.

- Za svoju decu sam stalno tu! Neću da vršim pritisak kad je bilo normalno 20 godina zašto ne bi bilo i sad. Kad izađu sešćemo svi zajedno i pričati - neću vršiti pritisak. Za Dejana i Dalilu sam tu kad budu želeli da me vide mogu slobodno, videćemo sta će dalje biti - rekla je majka rijaliti-zvezda

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dalila i Dejan

- Sramotne su reči koje je Aleksandra izgovorila, a sve vreme sam bila uz nju. Razočarala sam se jer smo imale korektan odnos. Takvim ponašanjem je baš povredila mene i moju porodicu. Nije se nikad javno obratila i rekla da je lagala samo da bi povredila Davida. Sve je tako ostalo nedorečeno u javnosti. Ako misli da ne treba da se izvini neka ide njoj na čast - rekla je naša sagovornica, pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- Čula sam da je trudna drago mi je zbog toga. Neka joj je sa srećom! Svako sebi nađe osobu koja joj odgovara - zaključila je Biljana Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading