MACA oplela po Luni i Slobi, pa DOBILA PRETNJE SMRĆU!

Autor:

Zadruga

12.10.2017

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoki okršaji u Zadruzi uzimaju maha, a svađe ponekad kulminiraju i pretnjama smrću, kao što je bilo u raspravi između Lune Đogani i Mace Diskrecije.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Svađa Lune Đogani i Mace Diskrecije

Počelo je tako što je Sloba Radanović rekao da zna da se ponaša, čak i kada popije više od 10 piva, sa čim se Maca nije složila.

- Ti znaš da se ponašaš?! Danas lupaš pesnicom usred bela dana bez kapi alkohola, udaraš stolicu i razbio si je? Zbog 200 dinara - rekla je Maca, a Luna joj je rekla da je u pitanju 900 dinara i da mu je trebalo da pozove majku.

- Nije to hiljadu ili dve evra, pa hajde - nastavljala je Maca.

- Ti si gluva i glupa, sedi dole, glupačo jedna! - počastila ju je Luna.

Zatim je Sloba stao u Luninu odbranu.

- Kod Matijevića ima mnogo lepih glava da se kupe. Idi zameni tu glavu - posavetovao je Sloba Macu.

Svađa se nastavila i posle, a Maca se dotakla Lunine porodice. Svađa se vrtela oko toga da li je Lunina majka Anabela trudna i da li je Mia Borisavljević u drugom stanju.

- Ubiću te! - ponavljala je Luna, rekavši da Maca nema porodicu, a Diskrecija joj je uzvratila da bolje i da nema porodicu, nego da je sramoti, kao što to radi Luna.

Sloba je sve vreme ućutkivao Lunu, rekavši da ne bi trebalo tako da govori Maci, verovatno znajući da to može da ostavi loš utisak, jer je poznato da Maca nije upoznala svog oca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading