I Anabelina majka ušla u rat za Đoletom: Oglasila se na Instagramu i "rešila" Đoganija!

Autor:

Zadruga

13.04.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas godinama nije u dobrim odnosima sa bivšim deverom Đoletom Đoganijem, a javni rat nastavljen je i sada, kada je u "Zadruzi" pred milionima gledalaca iznela brojne kritike na njegov račun.

Foto: instagram.com/printscreen
Anabela sa majkom Jadrankom

Odmah su usledili kontraudarci sa Đoletove strane, koji nije štedeo Anabelu, te ju je po ko zna koji put žestoko iskritikovao u javnosti, a ovaj put u zaštitu pevačice rešila je da stane njena majka Jadranka Polutak, koja se oglasila na Instagramu.

Jadranka je, svoje prijatelje na Instagramu podsetila na jedno televizijsko gostovanje u kojem je Đole svojevremeno pričao loše o svim akterima priče, a onda mu je uputila komentar.

- Samo da vas pitam, gde ste bili u Luninom i Nininom životu, u godinama kada je bilo potrebno?! Ali, zato ste sada tu da udruženo pljujete po novinama njihovu majku Anabelu - napisala je Anabelina majka Jadranka.

RepublikaFoto: facebook.com/djole543
Đole Đogani

Podsetimo, Anabela je u više navrata u "Zadruzi" priznala da više neće da ćuti Đoletu Đoganiju koji ju je, kako kaže, godinama bez povoda maltretirao i blatio u medijima, a posebno ju je ujeo za srce kada se javno ogradio i "odrekao" svoje bratanice Lune Đogani zbog njenog ponašanja u prvoj "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading