CELA SRBIJA U ŠOKU: Pevačica Zorica Marković mogla da završi na doživotnoj robiji, pokušala da ubije ženu?!

Autor:

Zadruga

12.04.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković tokom dana sedela je sa svojim cimerima ispod nastrešnice, pa je odlučila da im ispriča životno iskustvo koje je na nju ostavilo veliki trag.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

Naime, Markovićka je ispričala da se susrela sa prevarom svog supruga, te je do detalja opisivala šta se desilo kada ih je zatekla zajedno.

- Kao pita mene otkud ja tu, ja ih pitam šta rade to, ja i dalje mrtva hladna, jer ne mogu da verujem u to. I ja krećem da lupam, samo znam da je Ika pre toga imao neku operaciju ma katastrofa. Šta će tu, a nije sa detetom kući. A onda, mrtva hladna pijana kaže: ,,Pa šta ima veze, neka spava dete". Ljudi, ja ne znam odakle meni ona snaga, ja sam nju uhvatila kao da ima pet kila, ja sam nju dohvatila sa one stolice i bacila, ja ne znam šta je ono, Sava ili Dunav. To je duboko ženo! Ja ne znam kako sam to izvela! A nije znala da pliva, mogla sam da idem u zatvor, na doživotnu robiju! I ispliva, a ja se naslonila na ogradicu, on bio u šoku... - ispričala je Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading