MINA PRENELA MENSURU TRIPER: Ajdarpašić popi*deo, za sve okrivio Tomovića!

Autor: Top gossip

Zadruga

10.04.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkost brojnim problemima u vezi i čestim raskidima Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić svakodnevno imaju vrele akcije. Kada je Mensur zatražio da ode na urološki pregled, ispostavilo se da ima polnu bolest gonoreju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Mina

- Mensur je ubeđen da je njegova partnerka ustvari kriva za to, jer je u rijaliti ušao zdrav. On je zato i  napao Minu, pa je izbila još jedna u nizu njihovih svađa. Govorio je Mini da joj je to sigurno preneo Vladimir Tomović i rekao da neće ništa sa njom da ima dok ne ode kod ginekologa i ne reši svoj problem. Samo je čekao da se nešto desi da joj opet prebaci za Vladimira, on jednostavno ne podnosi tog momka. Uprkost zarazi, nije prošlo ni dva dana, oni su opet zatresli krevet. Očigledno ni polna bolest ne može da im uništi seksualni apetit, ali tu temu Mensur nije hteo da spominje za crnim stolom.

- Svestan je da bi ga mnogi  zbog toga prozivali, kao i Minu za koju krivi sve. Pre ulaska u "Zadrugu", oni su se pregledali i bili zdravi i sada mu nije jasno kako se zarazio. Mini sigurno nije prvi put da se susreće sa tako nečim, u poslu kojim se bavila kako je sama priznala takvi problemi nisu neuobičajeni, ali Mensur je sada baš besan. On redovno pije lekove, i ako je Mina krenula sa terapijom, trebalo bi da su se izlečili. Svakako je neprijatna situacija - kaže izvor blizak produkciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading