MATEJINA MAJKA VAN SEBE ZBOG VEZE SA TAROM: Neću narkomanku u kući, ona je luda!

Autor: Top gossip

Zadruga

10.04.2020

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Mateje Matijevića očajni su zbog njegove veze sa Tarom Simov.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tara i Mateja

- Matejina majka baš teško podnosi sve što se dešava, ne može da veruje u koga se zaljubio, ma ne može ni da gleda kada je u istom kadru sa Tarom. Ona se nada da je sve to neka rijaliti igra, uopšte ne želi da poveruje da je on zaista voli. Misli da samo ima potrebu da je zaštiti zato što je mlada i sluđena, ne može njih dvoje nikako da spoji kao par. Uopšte ne želi da se oglašava niti dolazi u emisije. Ona ne bi volela da negativno utiče na sina i da mu priča pred milionima gledalaca kako je napravio užasan izbor, pustiće ga da odigra do kraja i nada se da će sam shvatiti neke stvari - kaže izvor, pa nastavlja:

- Stalno ponavlja kako joj ne treba narkomanka u kući i kako je Tara luda, svašta o njoj se pisalo. Da je bežala od kuće, da njeni roditelji ne vode računa o njoj, da je nožem napala neku devojku, da je prodavala drogu i drogirala se, bežala iz škole, od kuće, ma svašta, naravno da ženi nije dobro kad pročita i čuje sve to. Ona je u strahu da Matija neće moći da je se otkači kad se završi rijaliti, smatra da će ga još dugo nakon toga uhoditi. Tara apsolutno nije njegov tip, ali verovatno, kao što svi koji su prošli kroz to kažu, kriv je zatvoren prostor - kaže izvor blizak Mateji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading