ISPLIVALA UŽASNA TAJNA: Gagi Đogani SILOVAN u osnovnoj školi!

Autor: Top gossip

Zadruga

10.04.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani priznaje da je imao seks sa ženom 22 godine starijom od sebe i to kada je imao samo 14 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Za to zavođenje i napijanje maloletnika gospođa bi danas možda završila na sudu kao pedofil, ali Gagi tvrdi da nema traumu, da mu je seks sa njom čak ostao u lepom sećanju.

- Imao sam 14 godina, a ona 36! Upoznao sam je preko svojih prijatelja, bila je njegova dalja rođaka. Dopala mi se, pa sam je pozvao telefonom dok je bila na poslu da ćaskamo. Ne bih da pričam o tome gde radi, da neko ne bi shvatio o kome je reč. Zvao sam je tako nekoliko puta, a ona mi je jednom rekla da uveče dođem kod nje u stan. Nisam mogao da poverujem. Bio sam u isto vreme uplašen i presrećan rekao je Gagi i dodao: 

- Imao sam veliku tremu. Sećam se da me je pitala: "Šta ćeš da popiješ", a ja sam joj odgovorio: "Sok ili vodu". Do tada nikada nisam probao alkohol. Ona se nasmejala i dala mi rakiju, zajedno smo je cirkali. Nastavili smo sa alkoholom. Stalno me je nutkala. Kada smo se napili odvela me je do kreveta i počela akciju. Bio sam stidljiv i nesiguran. Nisam znalo šta me je snašlo. Sve je ona odradila. Trajalo je vrlo kratko, imali smo seks još tri puta, tada sam već bio bolji, a ona je stvarno bila odlična. Sve je znala i sve je htela da radi - završio je Gagi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading