Tek ćemo pričati: Filip Reljić otkrio sve o sukobu sa izbačenim zadrugarom!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

09.04.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proteklog vikenda, Stefan Kandić Kendi je napustio „Zadrugu“.

RepublikaFoto: instagram.com/filiptattoo
Filip Reljić

Nakon povratka u spoljni svet, Kendi se video sa Stefanom Miloševićem Pandom, kao i sa Milanom Petkovićem. Poznato je da je Filip Reljić pored Mateje Matijevića i Kendija bio na početku u klanu poznatijem kao III-2.

Medije je zanimalo da li su Relja i Kendi u sukobu kako se spekuliše na društvenim mrežama i da je to razlog zašto se njih dvojica nisu videli, pa smo pitali Filipa da li se uopšte čuo sa Stefanom nakon od njegovog izbacivanja iz „Zadruge“.

– Naravno, čuo sam se sa Kendijem odmah po njegovom izlasku. Sve je u redu, mada tek treba da se ispričamo. Nismo stigli da se vidimo još uvek zbog obaveza i policijskog časa, ali danas bi trebalo napokon da zablejimo i možda dođe kod mene na neko vreme. Zasad je najviše vremena proveo sa Pandom jer je kod njega trenutno, tako da tu nema ničega čudnog – rekao je Filip.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading