Mlađa savetovao Gagija da se ponovo udruži sa Anabelom i oforme grupu: Đoganijev komentar šokirao javnost!

Autor:

Zadruga

07.04.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnjeg razgovora sa Gagijem Đoganijem, Mlađan Jovanović se prisetio vremena kada je grupa Fanki Dži bila i te kako popularna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

Đogani je ovom prilikom izjavio da mu je jako teško bilo da nađe osobu kao što je Anabela Atijas, kada su se oni rastali.

Takođe, Gagi i Mlađa pričali su i o navodnom povratku Fanki Džija, a Đogani je istakao da od toga nema ništa, kao i da mu je prioritet da sa Anabelom bude u prijateljskim odnosima. 

- Skupilo se 50 devojaka na kastingu, dolazili su i roditelji... Joj, javljale se devojek koje super izgledaju, ali nemaju harizmu. Imaš devojke koje su umišljene, misle da znaju da pevaju... Nijednu nisam izabrao - pričao je Gagi o kastingu koji je pravio.

RepublikaFoto: Promo foto
Gagi i Anabela

- Ja sam gledao sad kada ste Anabela i ti nastupali, znaš koliko bi to bilo top da krenete to napolju. Mislim da sada posle Zadruge, kakva god da je situacija, zamisli kada bi krenuli sa nastupima. Pa grunete dva, tri nova hita... To bi pucalo sve - izjavio je Mlađa.

- Ja sam rekao za crnim stolom. Ne može to više... Meni je prioritet da ja sa njom napravim dobar odnos, zbog dece, da mi deca budu srećna. J*beš grupu! - rekao je Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading