SLIKE KRUŽE INTERNETOM! Gde je ta napukla glava i silna rana? Krivična prijava protiv Baneta Čolaka zbog nameštanja telesnih povreda!

Autor:

Zadruga

06.04.2020

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak je u sukobu sa Mensurom Ajdarpašićem koji je nasrnuo glavom na njega, navodno zaradio 7 kopči i nosio je okovratnik zbog navodnog uklještenja pršljenova.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lažirao povredu

I dok je nacija apelovala na grešku produkcije jer je kažnjen samo tromesečnim honorarom, Bane je odmarao spavao i ćutao o tome govoreći da ne ulazi u odluke produkcije.

Međutim, došao je dan, kada je Bane skinuo zavoje i može se lepo videti ožiljak od rane i 7 kopči. Kojih kopči? Nema traga povredi, ili kamera nije dobar ugao uhvatila. Fanovi su besni i traže da se Mensuru vrati izgubljeni honorar, a da se Ivana i Bane tuže:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bane Čolak bez zavoja

Ovo je fotografija sa današnjeg porodičnog sastanka, a fanovi su napravili rekapitulaciju:

- Bane Čolak i Ivana Krunić krivična prjava zbog nameštanja teških telesnih povreda Mensuru. Odmah - glasio je jedan od apela na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Zadruge".

Foto: printscreen

- Gde je ta napukla glava i ta silna rana? - pisalo je u opisu slike.

Foto: printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

07.04.2020 09:09

Rana je srasla i zarasla. Nema ožiljka.

Odgovori 17 2
Mesi

07.04.2020 14:50

Bane Čolak je veliki folirant i čovek koi ne preza ni o čega.Njemu ništa nije seto.Drugo, on je patološki lažov. Čim zine od laže.izigrva žrtvu.kad je bo sa zarinom, mazao je pljuvačkom lice i ridao kao d plače pa su ga kamere snimale.Sve što radi je fejk, da bi bio žrtva. Ne preza ni jod čega.Mensur, je temperamenta i dobar čovek.iskren,otvoren. treba da mu se vrati honorar.Mnogo toga je doživeo ružnog u svom detinjstvu. Voli iskrenu Minu i ona je jceo njegov svet.odrška za mensura.Ivana je devojka koja je napolju okušala da se ubije većom dozovom tableta. bane je patološki lažov.Mensur do pobede.Zbog nejga gledamo Zadrugu.

Odgovori 3 13