(VIDEO 18+) ORALNO zadovoljavanje pred kamerama! Bivša zadrugarka uživa u se*sualnim akcijama za OVAJ iznos!

Autor:

Zadruga

05.04.2020

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Anđela Veštica pridružila se velikom broju onih žena koje na društvenim mrežama zarađuju tako što se skidaju gole, simuliraju s*ks, ali imaju i muške goste sa kojima imaju odnose, što snimaju, a za ovaj vid zabave dobijaju onlajn uplate!

Foto: Promo foto

Čuvena opcije "Only fans" (samo za fanove) postala je veoma popularna na Tviteru, gde morate da platite određenu sumu novca kako biste pristupili eksplicitnom sadržaju. Upravo na taj način zarađuje i srpska starleta Anđela Veštica.

Ekipa jednog portala došla je u posed eksplicitnog sadržaja koji nekadašnja rijaliti zvezda objavljuje na svom nalogu, a sudeći po snimcima i fotografijama, Anđela ne prepušta ništa mašti, već prikazuje sve ono sa čim raspolaže. Dok na jednom snimku oralno zadovoljava partnera, na drugom Vešticu možemo videti kako se samozadovoljavala dildom koji je uz pomoć vakuuma čvrsto zalepila za pločice, a potom sela na njega

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Anđela Veštica

Osim korisnika koji plaćaju 26 dolara kako bi imali mesečni pristup svim njenim eksplicitnim snimcima, za najvernije fanove tu su posebne ponude sa popustom, pa za tri meseca članstva treba izdvojiti 70 dolara dok bi za pola godine pristupa njenom "Only fans" profilu morali izdvojiti 110 dolara.

Ipak, Anđelu posebno ljuti što se s*ks snimci koje debelo naplaćuje pojavljuju u javnosti, povodom čega se oglasila na svojim društvenim mrežama.

Foto: printscreen/onlyfans.com
Anđela Veštica

- Moram da se oglasim povodom mojih novih snimaka i slika sa "Only fansa". Dakle, imam pravo da radim šta poželim. Ovo radim sa svojim momkom koji sa tim nema nikakav problem. Sve gledamo isključivo kroz posao i zaradu. Žao mi je tog nesrećnika koji deli sadržaj jer ne znam šta misli da će postići time. Ako moj partner i ja nemamo problem s tim, ne znam zašto bi neko drugi imao - poručila je Veštica.

Pored ostalih eksplicitnih sadržaja, portal Alo.rs je došao u posed snimka na kome Anđela svog partnera oralno zadovoljava. 

U izabranim kadrovima, starleta se bukvalno davi velikim penisom svog dečka.

S obzirom na to da moraš biti član onlyfansa da bi pristupio njenom nalogu.

Sličan sadržaj možete pogledati i ovde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading