(VIDEO) Isplivali detalji ugovora! ZGRANUĆETE SE kad saznate koji učesnik ne može biti DISKVALIFIKOVAN?!

Autor:

Zadruga

05.04.2020

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", Anabela Atijas je otkrila je da Marko Miljković ima "dobar ugovor" sa produkcijom, po kojem on ne može biti diskvalifikovan niti kažnjen.

RepublikaFoto: Promo foto

Kako su se svi šokirali, Miljković je ustao i objasnio da kao i svi i on je bio kažnjen zbog agresivnog ponašanja, kada je slučajno udario Draganu Mitar vratima toaleta, pa time objasnio da Anabelina priča nema  smisla.

- Marko ne može da bude diskvalifikovan, jer ima dobar ugovor - šokirala je Anabela.

- Te odluke donosi Veliki šef - ubacio se Darko Tanasijević, dok su ostali zadrugari nemo slušali.

- Marku nije dozvoljeno da se ovde tuče i da bude agresivan - pričao je Miljković, a onda pomenuo i slučajan udarac Dragane Mitar.

Milioni gledalaca su bili zbunjeni i šokirani, jer već dve sezone u nazad se zna da samo Veliki šef i isključivo samo on, odlučuje o kaznama i diskvalifikacijama.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u kipu ispod teksta.

- Marku nije dozvoljeno da se ovde tuče i da bude agresivan - pričao je Miljković, a onda pomenuo i slučajan udarac Dragane Mitar. Milioni gledalaca su bili zbunjeni i šokirani, jer već dve sezone u nazad se zna da samo Veliki šef i isključivo samo on, odlučuje o kaznama i diskvalifikacijama. Kako je sve izgledalo, pogledajte u kipu ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavica

06.04.2020 04:51

To smo zakljucili kad je ulazio u apartman.