(FOTO) TUŽNE VESTI: Anabelina majka u lošem zdravstvenom stanju!

Autor: Blic

Zadruga

05.04.2020

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je došlo do sukoba između Anabele, Marka i Lune, a Jadranka Polutak je istakla da ne želi da gleda rijaliti u kom se nalazi njena ćerka, jer joj je zdravlje ugroženo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela Atijas

- Izvini molim te, ne želim nista da komentarišem. U jako sam lošem zdravstvenom stanju, ne želim ništa da gledam što se dešava na TV-u, razumite me. Krenula sam kod svoje druge ćerke, imam nekih obaveza - rekla je Jadranka.

Podsetimo, Anabela je sinoć nasrnula na Marka Miljkovića. Nekoliko puta ga je šutnula u nogu dok su sedeli za stolom. Anabela je bila iznervirana zbog Markovih provokacija na račun njenog odnosa sa Lunom i uplitanja u njihov odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majka? #greece?? #summer2019 #familyiseverything #familyreunion ? #LuninaBaka?

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 29. Јул 2019. у 1:49 PDT

 

Nakon toga, dogodio se incident i sa njenom ćerkom Lunom. Anabela je zahtevala od ćerke da prizna da je Marko pre ulaska u "Zadrugu" fizički nasrtao na nju, dok je Luna tvrdila da se to nikada nije desilo i da je lagala majku kada joj je rekla da ju je Marko napadao. Anabela je odmah nakon rasprave nasrnula na Lunu i vukla je za ruku.

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela odlepila zbog Lune i Marka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

05.04.2020 12:36

Ona i nije bila u boljem stanju ni pre.