OBEZBEDILA SEBE ZA CEO ŽIVOT: Kulićeva se odrala od para u "Zadruzi", evo koliko ima na računu!

Autor: Alo

Zadruga

04.04.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su se sinoć uključili u live na Instagram profil sa našim poznatim novinarom i otkrili mnoge skandalozne stvari vezane za učešće u rijalitiju.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

Podsećamo da je Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana iznenada diskvalifikovan iz "Zadruge 3" zbog nepoštovanja pravila igre i na nedolaženje na sastanke. Produkcija nije imala drugog izbora nego da ga najstrožije sankcioniše. Miljana je ubrzo takođe pobegla iz "Zadruge" jer nije mogla da podnese što on nije tu.

Zola i Miljana se trenutno nalaze u Nišu i ne mogu da odu u Republiku Srpsku jer su granice zatvorene zbog pandemije koronavirusa .

Na pitanje novinara "Od čega sada živite"? Lazar i Miljana su kao iz topa odgovorili:

- Iskreno da ti kažem ja sam sebe obezbedila i svoje dete jer sam ušla u "Zadrugu" sa jednim razlogom, a to je da obezbedim budućnost svom detetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić

Na svom računu trenutno imam oko 180.000 evra i mislim da Željko će imati više nego dovoljno - završava Kulićeva.

- Ja u "Zadruzi 2" i "Zadruzi 3" kada sve saberem ukupno sam zaradio 0 dinara. Nisam dobio ni prebijene pare, a iskreno ne tražim ništa. Imamo ozbiljne planove kojima želimo da se bavimo Miljana i ja, i mislimo da će nam to dosta novca doneti. Prvi projekat jeste da nam je jedna nacionalna televizija ponudila naš mini rijaliti, a posle toga imamo ponudu da uđemo u još jedan drugi rijaliti, ali zavisi ko će više para da ponudi rekao je Zola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

05.04.2020 09:55

Sve to može Zola za jedan dan da prokocka.