SPREMNA SAM! Miljana Kulić u drugom stanju? Rijaliti zvezda se oglasila i otkrila sve o zajedničkom životu sa Zolom!

Autor: Blic

Zadruga

04.04.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrili su svoje planove za budućnost i rekli da pripremaju slavlje, misteriozno se smeškajući na pitanje o prinovi, za koju su po svemu sudeći i više nego spremni.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Miljana i Zola

- Radi se možda o svadbi i nečemu posebnom. Daćemo sve od sebe da na jedan poseban način obeležimo sve što smo prošli, da napravimo provod za pamćenje. Pripremamo se za to - rekao je Zola, a nakon toga Miljana je kroz osmeh rekla da se ugojila, pa je onda tvrdila da je to zbog slatkiša.

Na pitanje da li je spremna da Zoli rodi dete, Kulićeva je ostala delom tajanstvena.

- Spremna sam. Odlučili smo da nikome ništa ne govorimo sve do četvrtog meseca trudnoće, ni roditeljima ni nikome, odgovorila je ona, te onda otkrila kako joj dani trenutno prolaze.

- Zovu me, sestra mi piše na Vajberu, hoće da ga vidi. Obožavaju ga. Mnogo sam vezana za porodicu, najviše na svetu volim Željka, a porodicu, Zolu i njegovu mamu odmah posle. Zolinu mamu obožavam, žena nije pristrasna, kad god sam je opsovala u "Zadruzi" bilo je da bih Zolu duboko povredila. Čim se završi vanredna situacija planiramo sa Željkom da idemo kod Zoline mame i očuha da provedemo 10, 15 dana - istakla je Miljana, pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana

- Zola ne želi da živi u Nišu, naći ćemo stan u Novom Sadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

04.04.2020 13:43

Oni i ne misle da nešto rade. Opet bi u neki rijaliti ali sa povlasticama. Nisu oni strpljivi za rijaliti.