(VIDEO) RASKINI! Nemoj više da me maltretiraš! Matora URLALA u garderoberu zbog Sanje: Poslala joj JEZIVU poruku!

Autor:

Zadruga

02.04.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora, više ne može da izdrži, pošto nema ni traga ni glasa od njene devojke Sanje Stanković, dok boravi u "Zadruzi 3", pa misli da nešto nije u redu. Takođe je otkrila da joj je Luna Đogani otkrila istinu, te da zna da se Sanja viđa sa bivšim momkom, što je snimljeno u "Paparaco lov" emisiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora

Ona je vikala u garderoberu, pa je čak pomenula i raskid:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Matora i Sanja

- Evo, kažem ti sada, ako me neko sluša, ako ti smeta, onda raskini i to je to. Nemoj da me maltretiraš. Pričam 20 sati o njoj. Pazim, merim svaku reč, mene zanima zašto moja devojka sumnja u mene? Da li ti znaš da je meni Luna rekla da je istina da je bio njen bivši dečko, da je gledala i da je dala intervju kako mene voli, i da kako nismo raskinuli, ali da je taj njen bivši dečko uvek bio tu za nju, i da se sada našao jer niko nije bio tu... - vikala je Jovana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragi

02.04.2020 15:29

Samo ti veruj lažljivoj Luni pa ćeš lepo proći.

Odgovori 11 0
Veronika Star

02.04.2020 16:19

Ova Matora je zivi ocaj. Takav je smor da nema dalje. Osim toga nema ni 2 grama mozga kada misli da onako izoperisana i napucana Sanja tako izgleda da bi sa njom zavrsila. Matora joj je samo paravan.....Ko jos veruje da su one stvarno u vezi!!!????

Odgovori 10 0