Zar tako o strini? Adam vređao Anabelu u medijima, Luna bi mogla zbog ovoga da ga otpiše zauvek!

Autor: Pink.rs

Zadruga

31.03.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani nikoga nije štedeo u poslednjem intervjuu, a posebno ne Anabelu Atijas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

- Moja porodica svakodnevno prati šta se dešava u "Zadruzi" i nimalo nam nije svejedno. Anabela je zmijetina, a Gagi je dobrica. On bi se pomirio sa njom, čak bi pristao i da budu u dobrim odnosima i da joj bude drug, ali to njoj ne odgovara. Kao što je sam Gagi rekao Anabela živi za popularnost i u tome je u pravu - izjavio je nekadašnji zadrugar za "Alo".

- Prodala je sve za malo pažnje, sve je preuveličala i gledaocima predstavlja napumpanu priču. Od muve je napravila četiri slona. Anabela želi da Lunu odvoji od Marka, pa čak i od Gagija. Najviše bi volela da bude njena gospodarica, to bi je jedino usrećilo. Svojoj sestri jedino zameram što ćuti majci i što misli da mora da bude na njenoj strani zato što je Anabela za nju strah i trepet.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas

- Znam da bi Anabela maltretirala Lunu kada bi ona nešto rekla protiv nje. Definitivno bih joj poručio da više poštuje svog tatu - dodao je Adam.

- Drago mi je što se Gagi i Marko gotive. Srce mi je puno kada vidim da mi neko čuva strica kao što bih ja. Za to sam mu mnogo zahvalan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
jovan

31.03.2020 21:45

Adem odlično rasudjuje.

Vlada

31.03.2020 22:54

@jovan - Covek kazao istinu.

Marin

01.04.2020 14:56

Ni po strini, ni po stricevima, već po pravdi Boga istinoga.