Šok! Nakon što je Bane pretučen oglasio se Ivanin otac: Mensure, trebalo je da zgaziš avetinju, ja bih ti platio ubistvo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Ivane Krunić je na zaprepašćenje mnogih javno podržao prebijanje i razbijanje glave Baneta Čolaka od Mensura Ajdarpašića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić i Bane Čolak

Kako se njemu nikada nije dopao izbor njegove ćerke, što je pokazao u više navrata komentarima na račun zadrugara, do nas je došla informacija da Krunićkin otac likuje i raduje se jer je Čolak zadobio ozbiljne povrede.

- Taj mali Mensur je trebao da zgazi onu avetinju Baneta. Ja bih mu platio kaznu, ma i da ga je ubio. On je za džaba u zatvoru, Bane je takva gnjida da je sve to zaslužio. Ja bih ga golim rukama zadavio da mi je sad ovde. Zbog njega nam kolektivno nije dobro. Povraća nam se kad ga vidimo - poverio se Ivanin otac dobro upućenom izvoru Srpskog telegrafa.

Inače, Ivana je pre izvesnog vremena, posle šest meseci boravka u Beloj kući, imala video-poziv sa ocem, koji je i tada jasno stavio do znanja ćerki da neće da je vidi sa Čolakom:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

- Ludačoo jedna, smiri se! Slušaj, da ti kažem. Drži se Mime, Kendija, Orozovića, to su ti jedini prijatelji unutra, sve ostalo batali. Što se tiče Baneta, što se kaže "Našla vreća zakrpu", ti si tako izabrala. Mislim da si našla avetinju, da gore ne može da bude od njega. Ono tvoje ljubakanje sa onim stvorom, ništa nisam odvratnije video. To je tako ružno. Svi smo dobro, jedino nismo dobro kada te vidimo sa tim psihopatom i bolesnikom, koji te muči i iživljava se nad tobom. Međutim, ti si luda, pa trpiš sve, ali bolje bi ti bilo da ga se što pre kloniš - rekao je tada Krunićkin otac u video-pozivu, ali ga ćerka nije poslušala i nastavila je vezu u "Zadruzi". Podsećamo da je prošle nedelje došlo do haosa između Baneta i Mensura, koji su se raspravljali i vređali satima, a koji je rezultirao udaranjem u glavu. Krv je lila niz Banetovo lice, a Ivana Krunić i ostali zadrugari su vrištali od šoka. Nakon toga Crnogorac je kažnjen tromesečnim honorarom i boravkom u zatvoru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Banetova majka: Krunićkin otac nije normalan!

Jasmina, majka Baneta Čolaka oglasila se nakon što joj je sin prebijen, te istakla da je šokirana svime što je videla, te da je strepela za svog Baneta.

Međutim, to nije sve što ju je ostavilo bez teksta, ona priznaje da je šokirana ponašanjem Krunićkinog oca:

- Plašim se za Baneta, strahujem da ga onaj nasilnik još više ne povredi. A što se tiče Ivaninog oca, ja sam ostala bez reči. Sram ga bilo ako zaista tako misli. Ne može on mom sinu da preti, čovek nije normalan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

01.04.2020 06:45

Jedno veliko ???za Ivaninog oca a za Banetovu mamicu jasminu gomila ????????????????????