ANDREJ ATIJAS BRUTALNO PRETUČEN: Anabelin bivši suprug završio u bolnici!

Autor: Pink

Zadruga

30.03.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci "Zadruge" gotovo svakodnevno imaju priliku da saznaju nove pikanterije vezane za odnos Anabele Atijas i Gagija Đoganija, njihove ćerke Lune, a u priče o kojima danima bruji domaća javnost često je umešan i Andrej Atijas, Anabelin bivši suprug.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela

Takođe, upleteni su i drugi članovi familije Đogani - od popularnog densera Đoleta, Gagijevog brata, do njegove rođene sestre Nađe, koja je nedavno u jednom intervjuu  žestoko oplela po Atijasu.

- Kum rođeni je pretukao Andreja pred Novu godinu, sa desetoricom muškaraca, oko je trebalo da mu iscuri! Ko je tada spasio Andreja?! Luna i Marko! Oni su ga odveli u bolnicu, Luna je ovde direktno kod nas došla i meni ispričala sve to, da su Andreja prebili kum i njegovi ljudi jer duguje velike pare. Luna je vratila te Andrejeve dugove i platila njegovo lečenje, a na sve to i poklonila Škodu - bez dlake na jeziku izjavila je Nađa Đogani u jednom intervjuu.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading