Sani Trik FX odlepio zbog Anabele: Otkrio nešto zbog čega će nastati pravi HAOS!

Autor: IDJTV

Zadruga

28.03.2020

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnice "Zadruge" Anabela i njena ćerka Luna Đogani su nedavno isprozivale Nataliju iz grupe Trik FX, ističući da su nju blokirale na društvenim mrežama, a to je njenog supruga Sanija dodatno razljutilo.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Sani Trik FX

Sani je odmah istakao da se sa Anabelom nikada nisu ni družili, on i njegova supruga, ali je dodao i da zna pravu istinu o njenom odnosu sa Gagijem Đoganijem.

- Luna nije trebalo, iz poštovanja prema činjenici da smo mi Gagijevi dugogodišnji prijatelji, da uzima u usta Nataliju i mene u lošem kontekstu. Luna je pod uticajem Anabele, koju iskreno nikad nisam ni gotivio, niti smo se družili. Ona sebe ističe kao da je zvezda što je blokirala mene i Nataliju, krivo mi je što nisam unutra da ja iznesem istinu i zaštitim Gagija, a verujte mi da bih imao što šta da kažem o Anabeli. Ne podnosim osobe kao što je ona. Patetična i netalentovana, ženo, prestani da diraš mene i moju ženu - rekao je Sani.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Anabela i Gagi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bojan

28.03.2020 16:24

Bravo Sani.

Odgovori 26 1
sjasite

29.03.2020 00:39

lepo se pokazala u zadruzi

Odgovori 17 1
Rade

29.03.2020 14:54

@sjasite - Ironija. Anabela se loše pokazala. Napada sve redom. Laže i maže. Usta joj ne staju. U stanju je da hipnotiše svojom pričom.

Odgovori 15 1
Djordje

30.03.2020 05:29

Sani ne jbalavi.Ti i Natalija zabadate nos tamo gde vam niije mesto.Niste bili bliski , ne svija vam se Anabela jer vas je na vreme provalila i sa njom ne možete da manipulišete.prestanite da ražite marketing preko nje i Lune. Dosta više ostlaih članova orodice Djogani koji je nepotrebno pljuju. Ne prodajite maglu,odavno ste svi provaljeni.Kod vas je se idealno samo za publiku,pričajte o svojim životima, a imate i te kako šta da ispričate,manite se tudjih.