(FOTO 18+) Trlja se i uvija: Vreli kadrovi Dragane Mitar, samo za punoletne!

Autor:

Zadruga

28.03.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom ulaska u rijaliti "Zadrugu 2", Dragana Mitar se predstavila kao bivša članica grupe "Models", što se ispostavilo kao netačna informacija.

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar

Popularni ženski sastav koji čine: Anastasija Buđić, Dragana Rogojević, Ivana Žigić i Mila Kaluđerović; 2014. godine uvele su i dve, sada već poznate rijaliti-zvezde, Dragana Mitar i Ružica Veljković na "probni rad" u grupu.

Mila Kaluđerović je nakon ulaska Mitrove u drugu sezonu popularnog TV formata demantovala navode da je Dragana "Modelsica" i manekenka:

- Dragana nije manekenka i u grupi „Models“ mogu da ostanu samo one devojke koje su profesionalci, a ona je igračica - istakla je svojevremeno Mila za srpske medije.

Naime, Ružica Veljković, bivša učesnica "Parova" i Dragana Mitar, aktuelna zadrugarka, bile su gostujući članovi u spotovima grupe "Models" za pesme "Žmurke" i "Adrenalin". Nakon toga, saradnja sa njima je prekinuta.

Vruće kadrove Mitrove iz pomenutih spotova pogledajte u galeriji:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading