Ovakav napad histerije još niste videli: Mensur uhvatio Minu na delu, umalo polomio sve u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

27.03.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić imao je izliv agresije kada je saznao da je njegova devojaka Mina Vrbaški komentarisala njegovog večitog suparnika Vladimira Tomovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Menur udara pesnicom o vrata

Zadrugari su jedva smirili Mensura u dvorištu:

- Zašto joj to radiš, prestani više. Zašto se zabavljaš sa k*rvom, što? Pusti je više, ako je želiš dobro, pusti je više - govorio je Mića, kada je Mensur pesnicom udario u zid.

- Kunem ti se da nikada nisam potvrdila Draganinu priču, nikada - vikala je Mina.

Mensur je izazvao opštu pometnju na velelepnom imanju, a ostali zadrugari su pokušavali da ga smire.

- Zvao sam Draganu i pitao je da li je to stvarno tako bilo, jer ne bi bilo u redu da je Mina potvrdila to za Tomovića, rekla je da jeste. Nemoj da se vadiš iz situacije, Mina - govorio je Mensur.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur Ajdarpašić

- Šta te boli briga šta je bilo, treba je (Minu) pustiti kada je u ovakvom stanju, vidiš li da je to boli, vidiš li da plače sve vreme - vikao je Mića.

- Stalno mi to nabijaš na nos - plakala je Mina.

- Ne gine se tako za nju, ovako samo ona gine. Ja je znam tri i po godine, ne treba da se ponašaš tako prema njoj. Dragana se namerno prešaltala na Minu, da ne bi sebi pravila problem - objasnio je Mića.

- Dragana je ovde napravila problem, ona je sebi vadila b*lju. Svako ovde sebi vadi bulju, znaš da je tako, a opet pravire dramu. Moraš da kapiraš, ti nju braniš od svih nas, ona samo zbog tebe plače - umešala se Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading