OTKRIVENA SRAMNA ISTINA! Anabela pretila Kijinoj majci: Evo šta Nadica planira da uradi kad uđe u "Zadrugu"?!

Autor: Star

Zadruga

26.03.2020

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, navodno će se pridružiti ekipi zadrugara jer joj je dojadilo da sluša kako joj blate naslednicu i posle 3 godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica, Kijina majka

Nadica želi lično da se suoči sa Luninom majkom Anabelom Atijas, i iako Kija isprva nije bila za to, kad je čula da je Đoganijeva krivi između ostalog i za "rasulo u njihovoj porodici" - rešila je da ipak podrži svoju majku u ovoj ideji.

Navodno, Nadica se naoružala brojnim dokazima, a Anabela joj je prva na tapetiu za raskrinkavanje.

- Nadica nikad nije htela da pljuje nikoga, držala se maksimalno po strani, ali kap koja je prelila čašu bio je Anabelin ulazak u rijaliti i javno blaćenje Kije. Luna i Anabela su čak spomenile i Nadicu, rekavši da ona podržava Kiju da im upropasti život, kao i da je pravila lažne profile sa kojih ih je pljuvala. Zato je rešena da uđe u "Zadrugu" i lično se suoči sa Anabelom. Ima nameru da kao majka popriča sa njom i da to svi čuju, kao i da iznese argumente o kojima već tri godine ćuti. Njoj je dosta više da se njeno dete javno blati. Maksimalno je bila uz Kiju, kao što bi i svaka majka, a o drugima nikada nije htela da polemiše. Pukla je i rešila da se javno suoči i sa Anabelom, ali su na tapetu i Luna i Gagi - priča izvor blizak Kijinoj mami i dodaje:

RepublikaFoto: Prntscrin
Anabela

- Nadica o tome nije pričala ni Kiji, ali dok je trajala prva 'Zadruga' Anabela joj je pisala, čak joj je i pretila. A, tek što su joj fan grupe slale pretnje i uznemiravale je, iza kojih ustvari stoji Anabela! Nadica sve to zna i zato će sada da je uništiti.

- Hvala na ponudi, ne znam ni ja sama, možda se i to desi - prokomentarisala je Kijina majka na sve ovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mika

26.03.2020 16:51

Ko udjem u mulj postaje isti kao oni dole.

Vera

26.03.2020 18:17

@Mika - Ko udje u prljavštinu i on postaje prljav, bar delimično.

Stojka

30.03.2020 05:45

Nadica je u tolikom djubretu da nema dalje.Kome će ona da drži slovo. Sedi ženo di si, jer ni za di si nisi. Da li si svesna, šta radi tvoja manipoulatorka.Težak psiho,koga treba da savetuješ da ide na lečenje, a ne da je podržavaš.ni kulture,ni pameti, moral odvano odlutao.O čemu ti govoriš kako te nije sramota da se oglašavaš.