(VIDEO) PRSTEN STRAVE: Andrej ga je kupio Anabeli kao verenički a onda je sve krenulo po zlu!

Autor:

Zadruga

24.03.2020

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas progovorila je o vereničkom prstenu koji joj je dao Andrej, pa otkrila zbog čega nije trebalo da ga kupe.

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Anabela i Andrej

Jovana Tomić Matora iznela je svoj stav o prstenju, a Anabela se nadovezala životnom pričom.

- Ja veridbu ne gledam kao preduslov za brak, nego kao simbol vernosti. Okej, jeste kod nas. Zato se dijamant poklanja prilikom veridbe jer je to kamen koji odbija negativnu energiju - rekla je Matora, a Anabela je otkrila detalj o prstenu koji je dobila od Andreja.

- Zamisli, meni je ispao (dijamant). Od tadašnjeg Luninog dečka, njegov tata je zlatar i gledala sam katalog bezveze i svideo mi se prsten koji se zove "tenzija" jer nema sastava nego se kamen drži. I to Andrej zapamti i meni on naruči njega. Kud ga izabrah! Nazvala sam "brak tenzija". Taj kamen, šta ga drži, ništa. Ispao mi je u jednom momentu, kao neki znak. Između dobra i zla. Ispao mi je i ostao mi samo okvir. Ali tenzija, kupiš prsten tenzija - iščuđavala se Anabela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading