Ko je nasledica Lepog Miće: Ima i u "vuglu", ima i u Guglu!

Autor:

Zadruga

09.10.2017

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je internet mnogo pametniji od svih nas, pa već duže vreme među narodom provejavaju sledeće mudre reči: Ko nema u "vuglu", ima u Guglu... No, ima nekoga ko može da se pohvali da ima i u "vuglu" i u Guglu i to, ni manje ni više, nego ćerka nekulturnog Lepog Miće! Naime, iako pevač Miroslav Pržulj, zvani Lepi Mića, koji trenutno u "Zadruzi" vodi glavnu reč privatni život krije kao zmija noge, njegova ćerka Sara (24), kako saznajemo, veoma je obrazovana devojka koja će uskoro početi da radi u jednoj od najvećih internet kompanija - Guglu.

RepublikaFoto: facebook.com/lepi.mica.566
Lepi Mića

- Sara je jedna preslatka, mlada dama, koja se posvetila obrazovanju. Završila je Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, a sada je na doktorskim studijama u Holandiji. Sara je toliko dobar student i stručnjak u svojoj oblasti, da je dobila posao u Guglu. Čim doktorira, počeće da radi u Guglu u Americi. Pred njom je svetla budućnost i velika karijera - rekao je izvor blizak Mićinoj porodici i dodao:

- Mića je na svakom koraku bio uz Saru, zato i jeste izrasla u divnu devojku. Oni imaju poseban odnos - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading