Potresna Lunina ispovest: Marku su rekli da će umreti za tri godine, moja sestra je dobila napad!

Autor:

Zadruga

23.03.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je tokom večeri prepričavala zadrugarima traumu iz bioskopa, u kom je bila sa dečkom Markom Miljkovićem, sestrom Ninom Đogani i njenim dečkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je ispričala o horor filmu nakon kog su instalirali aplikaciju koja pokazuje datum smrti, o kojoj se govorilo u pomenutom filmu.

- Išli smo na horor film, nas četvoro. Nina i ja obožavamo horore, a pola ne smemo da gledamo. I došli mi tamo, ceo film Nina i ja vrištimo, još nas njih dvojica plaše tokom filma. I sad u tom filmu, tema je da su klinci na žurki i otkrivaju neki sajt na kom saznaju za koliko će da umru. I oni misle da je to sprdnja. I jedna devojčica je to instalirala i njoj piše za koliko će umreti i slušaj... I ona kao da je sprdnja. I Luka uzme da instalira to i on koji se nasmeje, a Nina se uplašila. Sećaš li se da je imala tad napad, počelo srce da joj kuca, nije joj bilo dobro. Jedino ona i ja nismo smele to da instaliramo. Ja nisam smela. Marku je pisalo za tri godine, Luki za devet, tako da ćemo videti - ispričala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

23.03.2020 12:09

Horor filmovi se ne preporučuju osobama koje se plaše. Ja se ne plašim ali nikada nisam do kraja odgledao horor film. Ne moram da ih gledam.