(FOTO) Tražili smo test danima! Zola se VRAĆA u Zadrugu jer je Miljana ponovo TRUDNA?!

Autor: Republika

Zadruga

22.03.2020

09:58

Lazar Čolić Zola prekjuče je diskvalifikovan iz "Zadruge 3" zbog kršanja pravila produkcije, a njegova ljubavnica, Miljana Kulić, juče je otkrila da sumnja da je ponovo trudna.

youtube.com/Zadruga Official
Zola

Zola je juče odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu. Tom prilikom istakao je kako Miljanu ne krivi za to što je napustio rijaliti imanje u Šimanovcima. Takođe, on je poručio kako sada svi mogu da gledaju "Đoganijeve i Miljkovića", nazivajući ih "ozbiljnim glavama rijalitija", a onda je i dodao kako će ga mnogi praviti od blata. Prema njegovim rečima, neki su to već počeli i da čine.

- Vrati se! - napisao mu je jedan od pratilaca.

- Baš nešto razmišljam - napisao je Zola, ali nije sasvim jasno da li je bio ironičan, ili njegov povratak postoji kao realna mogućnost.

instagram.com/zola_dj_
instagram.com/zola_dj_

- Da li je istina da je Miljana ponovo trudna?

- Nisam dobio priliku da to proverim, iako smo tražili test danima i to je bila jedna od naših molbi. Iskreno, moguće je da jeste - napisao je Zola.

Komentari (3)

Loading
Brka

22.03.2020 11:08

Miljana i Zola sklopili pakt protiv Produkcije i vrlo aktivno radili na pravljenju dece. Štrajkovali učešće u radu Zadruge. Izgleda da su uspeli u planu.

Nina

22.03.2020 12:01

Muka nam je vise od njih. Oni ucenjuju produkciju. Zasto se rialiti ne zove"Miljanino obdaniste"?

Veca

23.03.2020 13:47

Bolje njih da gledam nego Marka i Djoganijeve