(VIDEO) OPALIO SAM TRI NJENE DRUGARICE: Gagi u LAJVU priznao da je VARAO Anabelu, SVI U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

22.03.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sino' je u emisiji "Pitanja novinara", priznao da je varao Anabelu Atijas i to nebrojano puta i u braku i nakon razvoda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Sa koliko njenih drugarica si prevario Anabelu - upitao je Darko Gagija.

- Kojim redom da krenem, da li azbučnim? Naravno da neću da kažem, ali kad nismo više bili u braku, rekao sam da se raskusuramo, da priznamo sa kim je ona bila, a sa kim ja... Sa njene tri drugarice sam bio, opalio sam ih ja. Da varao sam je, normalno - rekao je Gagi.

- Ovo je baš smešno - povikala je Luna.

- Uozbilji se malo zbog sebe - vikao je Mića.

- Jesam, varao sam je, bio sam sa njenim drugaricama nekim... To je njoj bilo rečeno. Ja ću uvek biti iskren, ona je to verovatno pričala, nisam ni ja pobegao, bio sam sa njenim drugaricama ali tek kad se naša ljubav gasila. To se i njoj desilo, zaljubila se u jednog momka - naveo je Gagi.

- Ali nije bio tvoj najbolji drug i nisam bila sa njim - dobacila je Anabela.

- Nema smisla da pominjem neke ljude. To se desilo kad se ona zaljubila u jednog momka, ja sam smatrao... Bili smo u krizi. Ja sam išao sa strane... Bio sam mlad, brojao sam do 70 žena ne više - rekao je Đogani.

- Kao da mi je umro neko, tako sam se osećala. Te devojke su mi bile veoma bliske prijateljice, kao sestre, ja nikog u Beogradu nisam imala. Nisam im ništa rekla, nisam ih napala, one možda i ne znaju da ja znam. Gagiju sam ja to zamerila jer je samo on kriv, očigledno da su one htele da kupe moje šta god, ali original je original - navela je Atijasova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

22.03.2020 10:10

To je bilo pre više od 10 godina. On varao nju. Ona varala njega. Nemoralni oboje.

Odgovori 11 0
Miloš

22.03.2020 11:16

A da li se može izmeriti ko je više nemoralan?