(VIDEO) NIKAD VIĐENI SNIMAK! Zadrugari pod opijatima bauljaju po imanju? Evo kako se nedozvoljene supstance koriste u rijalitiju?!

Autor: A.A. - D.N.

Zadruga

21.03.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" već duže vreme kruže priče kako se u toku famoznih žurki, koriste nedozvoljene supstance, te je upravo to posledica njihovog ponekad nekontrolisanog ponašanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Žurka

O ovoj temi se proteklih meseci dosta pričalo i pisalo, a bivša učesnica, Marijana Zonjić, je zbog ovakvih priča diskvalifikovana.

Sa ovom nazovimo "tabu" temom često su u vezu dovodili i jednog od najkontroverznijih učesnika istoimenog rijalitija Mirosalva Pržulja, javnosti poznatiji kao Lepi Mića. On je inače poznat i po tome, da mnogima tokom takmičenja služi kao oslonac, te u njemu cimeri vide dobrog savetnika i nekog od koga mogu dosta toga da nauče. Međutim, na društvenim mrežama spekulisalo se da ni manje ni više nego Lepi Mića tokom žurki navodno u piće sipa učesnicima opijate.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lepi Mića

Ovog puta na jutjubu se pojavio snimak koji obuhvata razne situacije iz sve tri sezone popularnog rijalitija, a u kom se priča i pokazuje da se nešto čudno dešava tokom žurki u "Zadruzi" i kako se pojedinci ne osećaju baš "svoji". 

Jedna od njih je zadrugarka iz prethodne sezone, Rebeka Popović, koja je i sama priznala kako je u "Zadruzi" sve jako čudno za vreme žurki. Zatim se na snimku prikazuje Tara Simov koja je u jednom trenutku za vreme žurke, izašla napolje, a potom došla do određenog ćoška i okrenuta kameri leđima "nešto" stavila sebi u džep. Ona je nastavila da stoji u jednom mestu, a zatim opet "nešto" bacila i počela da gazi, verovatno da bi uklonila dokaze. Situacija koja je takođe u klipu privukla veliku pažnju, jeste kada Đekson dotura Mikiju Đuričiću "nešto", te on isto "to" gura u džep, što se na snimku jasno i vidi. Zatim drugarica upozorava Natašu Radan da od Lepog Miće nikako ne uzima piće, kao i da ne pije pića koja su otvorena. Scena koja je takođe izdvojena u klipu, jeste kada Lepi Mića u toku žurke stoji za šankom i "nešto" sipa u čašu. Na kraju snimka jasno se čuje kako se Mina Vrbaški žali kako se svega seća i kako joj se "ovo“ već drugi put dešava, te da bi bili zgroženi kada bi znali šta se zapravo unutar rijalitija odvija.

Da li su ovo samo teorije zavere koje plasiraju verni gledaoci i fanovi ovog formata, ili pak pokušavaju da na neki način pokažu ono što se zaista dešava u rijalitiju, a što možda običan gledalac u prvi mah ne može da primeti, pogledajte video, pa sami procenite:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

22.03.2020 11:18

Nemaju dovoljno alkohola a žele da se napiju.