ŠOK! PREKIPELO JOJ! Kija tužila Lunu zbog klevete: Odgovaraće pred NADLEŽNIM ORGANIMA!

Autor: IDJTV

Zadruga

21.03.2020

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna je, naime, pre dve večeri u "Zadruzi 3" zamerila svom ocu Gagiju Đoganiju što je pozdravio Kiju nakon jedne od "Zadrugovizija" i tom prilikom je iznela tvrdnje da joj Kija sabotira nastupe.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Kija

- Kija Kockar meni napolju zagorčava život. Šalje svoje fanove da mi sabotiraju nastupe, da me pljuju, da me gađaju - počela je Luna kroz suze, pa nastavila:

- Ta žena meni zagorčava život napolju vezano za posao. Hoćete da čujete istinu? Da, nemam nastupe. Dva meseca sam sedela kod kuće i nisam ništa radila zato što su mi ljudi slali fanove da me sabotiraju, da me maltertiraju na mojim nastupima. Da ne mogu da radim, da jedem, sedela sam kod kuće.

Nakon ovih Luninih tvrdnji oglasila se i Kija, koja navodi da će ceo slučaj završiti na sudu, budući da je Đoganijevu odlučila da tuži zbog ovih optužbi.

- Moja advokatica je obaveštena upravo, jer sam sad videla snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala. Meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih reči, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima - rekla je Kija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ozren

21.03.2020 17:30

Sve zadrugare treba tužiti za uvrede.

Odgovori 13 1