Ponovo će da je ŽENI? Andrej otkrio: Anabela i ja smo i dalje zajedno, ljubav je jača od RAZVODA!

Autor: Alo.rs

Zadruga

21.03.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrej Atijas, bivši suprug pevačice i učesnice "Zadruge", Anabele Atijas, otkrio je da su njih dvoje i dalje u emotivnoj vezi. Kako kaže, ljubav je bila jača i od razvoda.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Andrej Atijas

On se trenutno brine o njihovoj ćerkici Blankici (7), ali i Anabelinoj i Gagijevoj ćerki Nini (14), sa kojom sprema prijemni za srednju školu.

- Zadrugu pratim koliko mi to obaveze dozvoljavaju. Svakako ono najbitnije uspem da pogledam. Trudim se da deca ne gledaju, pa onda tokom dana slabije pratim, ali sam zato noćas do 3 sata ostao budan. Gledao sam onaj cirkus, polivanje vodom, gađanje flašama... Normalno je da je Anabela poludela. Svako bi poludeo na njenom mestu. Godinama je ćutala, skupljalo se to u njoj. Ovo je prirodno stanje. Ima moju bezrezervnu podršku - rekao je Andrej.

On je otkrio da su on i Anabela i dalje zajedno, uprkos razvodu.

- Da, ljubav je bila jača i od razvoda. Emocije nisu nestale, i dalje smo u ljubavi - kaže on i ne isključuje mogućnost da će ponovo obnoviti zavete kada Anabela izađe iz rijalitija.

Andrej je demantovao i pisanja da ga je Anabela tukla.

- Ma kakvi, to su takve budalaštine, da ne bih ni komentarisao. Pa ko bi to trpeo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading