Zadrugari sigurni u svoje tvrdnje: Mensur će ubiti Minu od batina, skupljaće zube po podu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Iva Grgurić prozvala je Mensura Ajdarpašića da će u spoljnom svetu ubiti svoju devojku Minu Vrbaški, te da će ona skupljati zube po podu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur urla na Minu

Turbulentan odnos starlete i Crnogorca i dalje šokira javnost, ali i Belu kuću u Šimanovcima, a jednu od mnogobrojnih njihovih svađa imali su priliku da vide preksinoć tokom emisije "Gledanje snimaka".

Ovaj put je, kao i mnogo puta do sada, glavni problem bila njegova ljubomora i nepoverenje, zbog čega je ispitivao Minu u koga je krišom gledala. Mensur je sve vreme negodovao zbog komentara drugih zadrugara, a njegovim ponašanjem najviše je bila šokirana Iva Grgurić:

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

- Ubiće te od batina, ovde se još uspeva kontrolisati! Ja garantujem da će je ubiti od batina i izbiće joj sve zube! On je za logor, za kavez, to je sve! Ovo je psihičko nasilje! Ja sam imala jednu ovakvu vezu, isto me je ubijao u pojam, dobijala sam batine, ostale su mi traume... Pokušala sam da odem, a kad odem, sačeka me u autobusu, uhvati me za kosu, umlati me od batina! Imala sam jednog takvog debila kraj sebe godinu dana, imam traume od takvih imbecila. Njih dvoje nakon 15 minuta kao da se ništa nije desilo. Ne mogu da verujem šta Mina sama sebi dozvoljava. On je bolesno ljubomoran! On će nju negde izbosti nožem, vi niste svesni šta se dešava! On je bolestan! Bolesno je to što ovaj čovek radi, prati svaki pogled, korak, uzdah, da mu se ona pravda, da plače.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur

Sličan stav delila je i Jovana Tomić Matora, koja je ušla u žestoku raspravu sa Mensurom tokom svog izlaganja, zbog čega su između njih pale ružne reči. Onda se oglasila i Mina, koja, po svemu sudeći, nije svesna ozbiljnosti situacije.

- To su trenuci kada nešto ne mogu da mu objasnim, da dokažem... Ne znam čemu vodi ovaj odnos i ove sve svađe, ovo su takve besmislene stvari u kojima se napravi ozbiljna priča i tenzija koja meni uopšte ne prija, a ni njemu ni našim porodicama. Umesto da posle one čestitke naš odnos postane bolji, postao je sve gori i gori, imamo rasprave konstantne - rekla je Mina.

Pevačicu izludeo Crnogorac: Zorica gađala Mensura čime je stigla!

Zorica Marković gađala je Mensura čime je stigla i flašama i čašama, a Ajdarpašić je besneo. Zadrugar je razjaren vikao na sve ukućane, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Zorica: Mamu ti je*em, je*em ti sve i živo i mrtvo. Ti si zlo, pi*ka ti materina. Ima da izađem odavde, ali tebi ću je*ati mamu u pi*ku.

Mensur: Vi je godinama osuđujete, a ja bih poginuo za Minu. Evo vam je, volite je. Samo da vam kažem, pi*ke jedne, ku*ac da mi popušite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

22.03.2020 12:08

Ova Mina treba da beži od ovog psihopate što pre, inače će završiti kao Ksenija Pajčin