(VIDEO) "UVEK SAM BIO DOMINANTAN"! Šokantna ispovest Gagija Đoganija: Vaspitali su me da se zna ko je muško, a ko žensko!

Autor:

Zadruga

19.03.2020

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani i Zorica Marković su tokom večeri šetali velelepnim imanjem, a denser je tom prilikom priznao pevačici kakve ljubavne probleme su imali Anabela Atijas i on.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gagi Đogani

Đogani je priznao i da je nekoliko puta nasrnuo na Anabelu, ali da se zbog toga iskreno pokajao.

- Ja sam joj rekao u kupatilu da ovo ničemu ne vodi i da ona (Luna) mora da napusti rijaliti, da je ona (Anabela) ušla ovde da napravi belaj. Ovde su pojačane emocije. Ja sam mnogo uradio na sebi. Ja sam odgojen tako da se zna ko je muško, a ko žensko, tako sam rastao. Kada smo se zabavljali Anabela i ja, bilo je tu koškanja. Nakon nekog vremena ja sam shvatio da to ne treba da radim. Rekao sam joj: "Anabela, ja te neću ni pipnuti, bilo šta da se desi", možda je kasnije bilo nekog koškanja. Nije bilo ništa strašno. Najstrašnije je bilo to na auto-putu, tu nema opravdanja. Ja sam se tada uznemirio. Ja sam hteo da idem u policiju, ali mi ona nije dala. Ja sam kao muškarac dominantan, tako su me tretirali. Ja sam smatrao da to tako ide, ali sam ubrzo shvatio da je to greška i to sam promenio - pričao je Gagi, pa nastavio:

RepublikaFoto: Printscreen
Anabela

- Ona nikad nije bila robinja. Kako ona to opisuje, nije baš bilo tako, tog koškanja, prebijanja - rekao je Đogani, a Zorica ga je pomno slušala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

20.03.2020 10:20

Anabela je iritantna, bezobrazna i izazivač svih nevolja. Uvek je ona počinjala svadju, guranje i tuču. Dobijala je batine ali je nastavila sa izazivanjem svadja, rasprava i guranja.